Όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες της Γ΄τάξης που ενδιαφέρονται για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, υποβάλλουν τη σχετική Αίτηση-Δήλωση από την Τετάρτη 25 ως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. (το συνημμένο αρχείο ypefthyni-dilosi-nomou-105-n-1599-86-word-1) , και χωρίς δικαιολογητικά τη συμπληρώνουν και την αποστέλλουν με email στο Σχολείο: mail@1lyk-livad.voi.sch.gr.

Με θέμα- τίτλο: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του/της υποψηφίου/ας με κεφαλαία γράμματα και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας (π.χ. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝ 982222).

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ Υπουργείου Παιδείας:

https://www.minedu.gov.gr/news/47095-23-11-20-ypovoli-mono-apo-mathites-tis-aitisis-dilosis-gia-symmetoxi-stis-panelladikes-eksetaseis-ton-gel-i-epal-etous-2021

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι μαθητές ή όσες μαθήτριες δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις περιόδου 2021, αντί της σχετικής Αίτησης-Δήλωσης ΠΡΕΠΕΙ να υποβάλλουν στο email του Σχολείου υπεύθυνη δήλωση με θέμα-τίτλο: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ με κεφαλαία γράμματα , αριθμό αστυνομικής ταυτότητας, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (π.χ. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝ 9822 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ).

Η υπεύθυνη δήλωση μπορεί να γίνει α) μέσω αυτού του συνδέσμου:

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

με τα στοιχεία του κηδεμόνα και να σταλεί από το προσωπικό email του κηδεμόνα. Σε αυτή την περίπτωση το κείμενο πρέπει να είναι ως εξής:

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ (ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας), ο/η οποίος/α ΔΕΝ επιθυμεί να λάβει μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις περιόδου 2021. β) συμπληρώνοντας το συνημμένο αρχείο ypefthini-dilosi-nomou-105-n-1599-86-word-1.docx με τα στοιχεία του/της μαθητή/τριας το οποίο πρέπει να σταλεί από το προσωπικό email του/της μαθητή/τριας από το πανελλήνιο σχολικό δίκτυο (Π.Σ.Δ.): https://webmail.sch.gr/login.php στο οποίο θα μπει με τους κωδικούς του (όπως μπαίνει στην πλατφόρμα eclass).